Меркурий ще бъде ретрограден три пъти през 2021

Меркурий ще бъде ретрограден три пъти през 2021

Периодите през 2021 г., когато Меркурий ще бъде ретрограден, изглеждат доста сложни.

През тези интервали от време зодиакалните знаци ще срещнат проблеми в общуването, общо неразположение, ще бъдат нерешителни и ще се изправят пред напрежение в отношенията си.

Меркурий ще бъде ретрограден цели три пъти през 2021:

► 30 януари (във Водолей) – 21 февруари (в Риби)

► 30 май – 23 юни (в Близнаци)

► 27 септември – 18 октомври (във Везни)

Какво точно се случва, когато Меркурий е ретрограден?

Ретроградният Меркурий е прекрасно време за всеки от нас да преоцени своите избори, стремежи и път в живота. Трудностите, които могат да възникнат, са свързани с комуникацията и особено с търговията – може да има закъснения, неясноти, недоразумения, неправилно тълкуване на думи, необходимост от ремонт.

Именно това ни принуждава да бъдем по-внимателни, по-присъстващи в живота си, по-внимателни с това, което казваме и правим.

Ще донесе ли ретроградният Меркурий хубав или лош късмет?

Този феномен е един от малкото, който засяга всички ни еднакво и ефектите му винаги са очевидни. Добре е да се отбележи и да се има предвид, че периодите, когато Меркурий е ретрограден, не са 100% лоши и че те носят и нещо добро!

Ретроградният Меркурий се усмихва на няколко зодии, носейки им късмет в любовния живот. Ето кои са зодиакалните знаци, които ще имат успех в любовта или късмет да срещнат някой специален, докато Меркурий е ретрограден: Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

 

 

Edna.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *