27 януари, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Маргарита Хранова подготвя нов албум

Обичаната от поколения поп певица Маргарита Хранова ще зарадва почитателите си с нов албум през предстоящата 2021 година.

„Работя с прекрасния композитор Иван Кръстев. С него направихме 12 песни. Една от първите песни е „Мелодия за двама“.  „Последен танц“ миналата година спечели първа награда в конкурса „София пее“. Почти готови сме да направим един авторски албум на Иван Кръстев, с песни в мое изпълнение.“, обяснява Маргарита Хранова.

Популярната певица изпраща 2020 година с красивия музикален проект „По пътя“. Текстът е на Николай Милчев, аранжиментът на Емил Бояджиев, а автор на музиката е Биляна Ангелова, музикален продуцент в БНР. Продуцент на клипа е Игор Марковски.

Сред най- новите песни в изпълнение на Маргарита Хранова е коледна песен, озаглавена „Божествен мир“. Тя е дело на композиторът Милен Македонски.

През декември Маргарита Хранова ще отбелжи рождения си ден, в дома и започва подготовката за Рождество, а на 27- декември заедно със семейството си певицата ще отпразнува и рождените дни на големия си син, и най-малкия внук, който ще навърши една годинка.

 

bnr.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *