Македонският певец махна българското знаме от клипа, но го сложи на ръката си (видео)

Македонският певец махна българското знаме от клипа, но го сложи на ръката си (видео)

Представителят на Северна Македония на конкурса „Евровизия“ продължава да подчертава българските си корени, въпреки огромните брожения след признанието му, че има нашенски паспорт и призивите да бъде дисквалифициран.

След като беше принуден да премахне българското знаме от клипа на песента, с която западната ни съседка ще се яви на евроконкурса, Васил Гарванлиев публикува видео, в което на ръката му има три гривни – в бяло, зелено и червено.

След избухването на скандала, македонското радио и телевизия сформира комисия, която да вземе окончателно решение за неговото участие в Ротердам. В същото време Гарванлиев публикува видео в Инстаграм, в което казва, че кадрите с нашето знаме са махнати. На ръката му обаче се виждат гривни с цветовете на българския трикольор. Васил скръства ръце и ги показва точно в момента, в който казва: „Чакам с нетърпение да застана на тази сцена и искрено да вибрирам в жълто-червен цвят“ (какъвто е флагът на Република Северна Македония – бел. ред.).

 

Стопкадър

Във видеото той отново раказва за българския си паспорт и кръв по бащина линия и напомня, че законът в Македония разрешава двойното гражданство.

„Извинявам се от цялото си сърце, ако има някой наранен от това, което съм направил. Извинявам се за това, което съм. Сърцето ми е във вашите ръце“, казва във видеото македонският представител на „Евровизия“ с ангелски глас и много международни успехи в различни точки на света.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *