Лили иска 100 бона за ЧНГ

Куп родни певци и актьори ще топлят креслата в домовете си в новогодишната нощ заради липса на участия. Пандемията драстично сниши интереса на ресторантьори и хотелиери към звездите и мнозина от тях няма да успеят да захлебят от най-доходоносния за тях ден в годината.

За пръв път от 15 години насам Димитър Рачков остава без участие на 31 декември. Липсата на ангажимент дошла заради раздялата му със сценичния му партньор Васил Василев-Зуека, който преди два месеца емигрира със семейството си в Испания. Двамата бяха най-желаната комбина за водене на новогодишни партита в елитните хотели в страната, а хонорарите им летяха в Космоса. Години наред господарите на ефира вървяха в комплект и прибираха по 20 хиляди лева, изкарани само за два часа халтура. За разлика от тях в новогодишната нощ колегата им Краси Радков пак ще напълни джобовете. Той ще води партито в един от най-скъпите 5-звездни хотели във Велинград, а за скечовете с изтърканите образи на Гацо Бацов и Отец Нафърфорий протежето на Слави Трифонов ще гушне 7 бона.

В същия ден и на същото място изява ще има и Васил Найденов. Естрадният ас, който миналата година остана безработен на 31 декември заради локдауна, сега е ваксиниран и спокоен, че в сметката му ще влязат 15 хиляди лева. Изпълнителят на „Телефонна любов“ обаче ще трябва да преглътне унижението, че ще е подгряваща звезда на чалга фурията Емануела, която ще се изяви след него в новогодишната нощ в същия хотелски комплекс. Желаещите да гледат програмата ще трябва да се бръкнат по минимум 2900 лева, колкото е кувертът на човек за 3 нощувки във велинградското бижу.

В 5-звезден хотел на Нова година ще пее и Тони Димитрова, но в морския курорт Албена. Там тя и група „Сигнал“ ще бъдат кулминацията на програма, а преди тях ще извиват глас младите им колеги Михаела Филева и Ивайло Колев. Бургаската Бони Тейлър от години прибира 4-цифрена сума за музикалните си изяви, а новогодишната ѝ тарифа е 5 хиляди лева.

С 1500 лева повече, или 6500, ще вземе Силвия Кацарова, която пък е приела да пее в хотела на Дарина Павлова в Златни пясъци. Цяло чудо е, че елзетката е успяла да се уреди с изява, защото в момента води съдебни дела за част от най-хитовите си песни и ѝ е забранено да ги изпълнява по концерти. Кацарова също ще трябва да дели аплодисментите на публиката с фолкзвезда, а именно чалга ветеранката Есил Дюран, с която имат съвместно участие в комплекса на мадам „Мулти“.
Завръщане към концертите на частно ще направи и Йорданка Христова, която в последната петилетка отклоняваше подобни ангажименти, освен ако не са фирмени партита. Тя ще пее за гостите на спа хотел в Хисаря и ще бъде единствената звезда в програма, в която са предвидени още диджей и танцова формация. Справка с импресарката агенция, която урежда участията на естрадната прима, показва, че тя взема по 7 хиляди лева, но заради празничния повод ще получи и бакшиш.

Любимците на публиката дует „Ритон“ пък ще извиват глас в най-луксозния хотел в Бургас. Катя и Здравко ще пеят там заедно с Графа и фолкаджийката Анелия. Почиващите в топкомплекса музикалното семейство ще весели с песните си срещу 5000 лева.

С хилядарка по-малко ще вземе Кристина Димитрова, която ще посрещне ЧНГ в хотел в Банско. Изненадващо обаче нейният дуетен партньор Орлин Горанов не е включен в програмата и този път участието ѝ ще бъде самостоятелно. Водещият на „Последният печели“ до момента няма анонсиран ангажимент и регистрира най-слаб интерес към себе си за последното десетилетие. За сметка на това позабравеният Руслан Мъйнов няма да остане с празни джобове след празниците, защото ще има изява в престижен хотел край Пловдив, където бе и миналата година. Той взема по 2 бона за водене и пеене едновременно.

Без участие обаче остава Георги Христов, който цака колегите си с двоен хонорар и иска по 10 бона за изява, без да прави промоции заради пандемията. У дома ще си стои и Лили Иванова, която е непосилен разход дори за най-скъпия хотел в България. Новогодишната тарифа на Вечната Амбър е 100 хиляди лева за шоу със собствен бенд, затова единствената ѝ възможност да пее на празника е някой крупен бизнесмен да я ангажира за частно парти. Освен това през декември тя ще направи и 3 последователни концерта в НДК, след които ще излезе в заслужена почивка до следващото лятото.
С домашния уют ще трябва да се задоволят още Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Веселин Маринов, които до момента нямат обявени участия за 31 декември. /Retro bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *