Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че „консултациите при президента са безсмислени

Прах в очите на хората. Той се обърка като пате в калчища в момента“. Този коментар направи чрез видео във Фейсбук от село Кръстава.

„Нашия кабинет ще го представим, за да може да сравняват с Петър Илиев… вече им забравих имената, повече прякорите им се помнят, защото народът се подиграва с тях“, каза още той.
Борисов отправи нови обвинения към властта за управлението на кризата, породена от пандемията, както и за външната ни политика. „В момента милиони ваксини у нас се хвърлят и препродават“, смята той и е на мнение, че Кацаров е убил ваксинационните коридори.

От лидер на Балканите в момента сме изпокарани с всички съседи, посочи Борисов и добави, че единствено ние не сме изпратили помощ на Турция за пожарите.

Бившият министър-председател прогнозира и категорична победа за ГЕРБ на следващи избори.

Борисов посети село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи. Той обяви, че депутати от ГЕРБ отделят от заплатите си близо 120 хил. лв., за да подпомогнат пострадалите семейства. До края на деня ще бъдат доставени къщички, за да имат подслон семействата, които останаха без дом.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *