1 март, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Кърт Ръсел е реши да спре с актьорството

Бил е и професионален бейзболен играч, но след травма през 1973 година се завръща към актьорската професия. Има един син от първия си брак с актрисата Сийзън Хъбли.

Известната си, почти 60-годишна актьорска кариера, Кърт Ръсел започва на 12 години. Сред по-известните му филми са „Нещото“, „Уаят Ърп“, „Пазители на галактиката 2“ и много други. Изглежда обаче, че ролята му на Дядо Коледа в „The Christmas Chronicles 2“ на Netflix може да му е последната, пише Дарик.

Така е поне според Крис Кълъмбъс известният режисьор на „Сам вкъщи“ и „Хари Потър“, който беше развълнуван от Ръсел и изпълнението му в първата част на семейната коледна драма от 2018 година. Той седна на режисьорския стол и заради продължението, чиято първа прожекция се състоя вчера.

Когато това момче (Ръсел, 69 г.) играе Дядо Коледа, обикновено не се „приема насериозно“. Но в тълкуванието си на Дядо Коледа той написа 170 страници от историята и митологията на този човек. Това е отговорността на актьора. Той се ангажира с тази роля по начин, по който бихте очаквали Робърт де Ниро да се посвети на Джейк Ламота („Разяреният бик“)“, каза Кълкъмбъс пред Yahoo Entertainment. Според режисьора, това доказва колко голям актьор е Ръсел.

Той ми каза: Искам да се оттегля, това е последната ми роля“. Дълбоко в душата си Ръсел е отдаден на тази роля. Осем седмици е отглеждал брада, работи по сценария всяка вечер. „Това е сериозна ангажираност„, каза Кълъмбъс.

В новия филм участва и Голди Хоун – дългогодишната спътница в живота на Кърт Ръсел и известен негов партньор в няколко други филма.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *