Красивата дъщеря на бившия общински съветник в Якоруда  Мехмед Молласали-Мечо бе първата, която поздрави татко си за рождения му ден

Красивата дъщеря на бившия общински съветник в Якоруда Мехмед Молласали-Мечо бе първата, която поздрави татко си за рождения му ден

Красивата дъщеря на бившия общински съветник в Якоруда и настоящ бизнесмен Мехмед Молласали-Мечо бе първата, която поздрави татко си за рождения му ден в събота. „Честит рожден ден, банче! Много те обичам и искам да бъдеш винаги здрав и щастлив! Бъди весел и засмян! Благодаря ти за всичко, което си направил за мен!“, написа в профила на татко си Рукие, която е възпитаничка на Езиковата гимназия в Благоевград. После Рукие прикрепи към съобщението си цяла серия емотикончета на торти, балони, тостове и подаръци, и отприщи истинско цунами от над 200 поздравления от приятелите на татко й от цял свят с пожелание за здраве и бизнес успехи.

Самият Молласали, който не е особен фен на Фейсбук и рядко надниква в социалната мрежа, предпочете да се погрижи за празничната трапеза на семейството си и чак привечер хвърли едно око на профила си. За да не губи ценно време да отговаря на всички поотделно, вместо да празнува с най-близките, той се отчете с обща благодарност към всички, сетили се за него.

Домашното парти бе в Благоевград, където бизнесменът се изсели преди години заедно с цялото си семейство, но и приятелите му от Якоруда си издействаха обещание за почерпка след пандемията.

 

Struma.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *