Коледна украса освети празнично и село Полена

Коледна украса освети празнично и село Полена

Десетки са светещите частици, които придават коледно настроение в цялото село.

 

Красивата коледна елха на площада бе запалена без традиционното запалване със специални гости Дядо Коледа и Снежанка, без концерт и без заря.

 

Кметът на селото – Веселин Топузов отправя онлайн поздрав към всички жители на Полена, към всички жители на община Симитли и всички българи.

 

„Уважаеми жители на село Полена, с вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове.

 

Нека с настъпващите коледни и новогодишни празници запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно!

 

Коледа е послание към всички ни за силата и енергията от направените през годината добрини. На този ден надеждата за мирен и завършен свят празнува с всички хора на Земята. Нека кажем най-топлите думи на близките си хора, да им благодарим за разбирането и сигурността, за търпението и грижите.

 

Нека Новата година влезе във вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! Нека съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, нека се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест към нуждаещите се!

Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на плануваното за 2021 година, мир и благодат за село ПОЛЕНА и по-светли дни за България! Нека невидимият враг на човечеството COVID-19 се изпари с настъпването на новата година!

 

Весела Коледа и щастлива Нова година!

 

Бог да пази България! Бог да пази община Симитли! Бог да пази Полена!“ – поздравява Веселин Топузов.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *