Кола влетя в закусвалня близо до училище и забавачка във Враца

Кола влетя в закусвалня близо до училище и забавачка във Враца

Кола влетя в закусвалня в малките часове на нощта. Заведението се намира близо до училище във Враца. Колата се е движила по права улица.

Наемателят е бил извикан веднага.

Към 7 часа сутринта вчера от полицията ми звъннаха и ми казаха, че в заведението ми има кола. Веднага дойдох и като видях за какво става въпрос, бях в шок. Колата беше вътре в закусвалнята и беше потрошила всичко. Добре, че е станало в 4 часа сутринта, а не към 7-8 часа, защото тогава можеше да има пострадали или нещо още по-лошо, коментира съдържателят на заведението пред Нова тв.

И допълва, че всичко е пометено, дори е срутена стена.

Собственик на съседно заведение изровил видеото, на което се вижда как е станал инцидента.

То като на филм направо. Кола лети, спирачев път не видях и направо влетя вътре в сградата. След това се вижда шофьора как се опитва да излезе. Голям късмет е, че никой не е пострадал и не е станало по-лошо. Тук през деня е пълно с хора, защото има училище, детски градини, майки с колички, много е оживено. Дори още толкова рано сутринта има много хора тук, коментира той.

Пробите за алкохол и наркотици на шофуьора са отрицателни. Как се е случило произшествието обаче, тепърва ще се изяснява./Petel.bg


loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *