Кметът на Симитли отпразнува 60-годишен юбилей

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов oтпразнува вчера 60-годишен юбилей. Телефонът му прегря от поздравления още от ранна утрин. „В условия на пандемия никога не съм посрещал рожден ден, но ще го отбележим на ливадата с близките ми хора. Ще спазваме дистанция, място има. Важното е хората да са здрави, да повярват, че има зараза, да не подценяват ситуацията и да се пазят. А иначе за толкова години съм разбрал,че има ли здраве, има всичко!, разказа кметът Апостолов.

Специално за празника той всяка година организираше футболен мач на пушачи срещу непушачи. Сега се шегува,че сам ще играе на ливадата срещу зам.-кмета Юлиян Мишев. Аз като заклет непушач съм сигурен, че ще го бия с много, казва Апостолов.

Поли, както го нарича цяла община, е явление в обществения живот. Той години наред печели управлението на общината „служебно“, защото няма конкурент и се състезава сам със себе си. Казва,че това е най-трудното, защото доверието на хората е задължаващо и не се печели лесно. Всички, които го познават знаят,че е емоционален и експанзивен, заради което понякога си навлича врагове, но и печели верни приятели, пише Пирин нюз.

Безпорен факт е за него, че ако някой има нужда от помощ, по нощите ще стане, но ще помогне. И още – той не дели хората, за него всички са значими, стига да имат добри намерения и помисли.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *