1 март, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов отправи покана за дарителство под надслов „Нека доброто продължи“

Благотворителната кампания се организира за 11 поредна година и е в помощ на децата сираци и децата с увреждания до 16 – годишна възраст в община Сатовча.
Заради усложнената епидемична обстановка, тази година благотворителната инициатива ще премине без масови мероприятия. Всеки, който желае да подкрепи каузата, може да направи дарение в специално поставени кутии в сградата на общинa Сатовча, в кметствата по населени места или по обявената банкова сметка.
„Въпреки трудното време и тежките дни, в които живеем свързани с разпространението на COVID-19 на територията на община Сатовча, страната и целия свят, да бъдем заедно и да си помагаме, както и досега.
Нека доброто продължи и се включим в инициативата на Общинска администрация – Сатовча за набирането на средства за деца сираци и деца с увреждане до 16 годишна възраст от общината.
Пандемията определено промени хората и света около нас. Всички ние разбрахме, че не трябва да приемаме всичко за даденост, че от нас самите зависи не само нашият живот, но и живота на нашите близки, приятели и познати. Може би по-осъзнато разбрахме, че сме зависими един от друг, не само, че може да се заразим един от друг, но и че трябва повече от всякога да си помагаме един на друг, да проявим повече разбиране към проблемите на хората, да си помагаме в трудни моменти, да бъдем заедно и в добро и лошо.
Тази кампания ще бъде различна, без организиране на масови мероприятия, но всеки желаещ да бъде част от инициативата може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация – Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка: Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012 Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF
Както всяка година като инициатор на кампанията призовавам всеки, който има възможност да помогне, да бъде част от инициативата, да бъде съпричастен в каузата, за да успеем и тази година да зарадваме домовете на тези от нас, които имат най-голяма нужда, както от морална, материална, така и от парична подкрепа. Да бъдем отново причината, тези семейства да бъдат по-спокойни за утрешният ден, да стоплим сърцата и душите им. Да бъдем заедно и в трудните моменти! Включете се в инициативата! Бъдете благодетел! Бъдете част от доброто!“, призовава д-р Арбен Мименов, кмет на община Сатовча.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *