Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов: На добър час, скъпи ученици и учители!

Скъпи учители и ученици,
Приемете моите сърдечни поздрави и най-добри пожелания по повод началото на новата учебна година!
Със сигурност началото на 2020/2021 е различно, защото за първи път училищните дворове не са изпълнени с развълнувани ученици, учители и родители.
Пандемията ни накара да бъдем по-предпазливи, но и по-отговорни към себе си и околните. Затова, въпреки новите предизвикателства и малко по-различната организация в учебните заведения, нека си пожелаем да бъде успешна, спорна и ползотворна новата учебна година! Да бъде изпълнена с много поводи за радост и гордост!
Скъпи учители, приемете моята благодарност за Вашия труд и професионализъм с които изграждате успешни млади хора – бъдещето на община Гоце Делчев и държавата ни. Вие доказахте, че имате уменията, силите и мотивацията да се справите с всякакви предизвикателства! Бъдете все така всеотдайни професионалисти в своето призвание!
Скъпи ученици, бъдете здрави, любознателни, амбициозни, и отговорни! Предстои ви една малко по-различна учебна година в условията на световна пандемия, но вярвам, че за всеки един от вас тя може да бъде успешна, изпълнена с нови знания, приятелства и възможности!
На добър час!
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *