Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов връчи почетния плакет на града на културиста Крум Томчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов връчи почетния плакет на града на културиста Крум Томчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се срещна с културиста Крум Томчев и му връчи почетния плакет на града като признание за неговите спортни постижения. През 2021 година Крум Томчев е извоювал общо 16 медала от световни и национални първенства. От тях 9 са златни, 5 сребърни и 2 бронзови. Той е двукратен световен бронзов медалист по натурален културизъм и фитнес от Валенсия, Испания. Петкратен златен медалист по силов трибой и вдигане от лег. Като треньор е също толкова успешен, колкото и като състезател. Негови възпитаници са носители на общо 4 златни и 5 сребърни медали от състезания по силов трибой и вдигане от лег в Дупница и Хасково.
По време на срещата, културистът, който от няколко години успешно работи и като треньор в Гоце Делчев, разказа за активната си спортна година, за най-големите си постижения и най-вълнуващите преживявания през 2021 г. От своя страна кметът на община Гоце Делчев изказа своята благодарност за големите му спортни успехи и активната му работа, с която привлича в залата за тренировки все повече хора на различни възрасти.
На срещата присъства и заместник-кметът на общината Богдан Боцев, който бе категоричен, че общинското ръководство както и досега, ще продължи да подкрепя активно дейността на всички спортни клубове и индивидуални спортисти, които носят успехи и поддържат спортната слава на нашия град.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *