Кметът на Крупник зарадва с коледни пакети самотните възрастни хора на селото

Кметът на Крупник зарадва с коледни пакети самотните възрастни хора на селото

За поредна година, кметът на село Крупник – Иванка Чакалска посети самотните възрастни хора на селото, за да им честити предстоящите Коледни и Новогодишни празници и да ги зарадва с подаръчни пакети.

 

В навечерието на най-светлите и очаквани от всички празници – Коледа и Нова година, Ваня Чакалска се срещна лично с всеки един от самотните възрастни хора, като им връчи пакетите с подаръци и им пожела много здраве и весели празници.

 

Жестът на внимание трогна възрастните хора, а искрената радост и благодарност в очите им е мотивацията на Ваня всяка година да ги посещава, за да стопли сърцата им.

 

„В навечерието на най-топлите и специални празници сме. Това е периодът на годината, в който се стоплят сърцата ни, в който показваме обичта си към близките по различен и по-специален начин, в който сме всички заедно, сплотени и празнуваме.

Нека бъдем живи и здрави!

 

Да обичаме, за да бъдем обичани! Да бъдем добри, за да ни се връща добро! Да се уважаваме и ценим!

 

На всички пожелавам весели празници, много здраве, топлина, усмивки и една по-щастлива, по-успешна и по-лека година!

 

И да не забравяме, че има хора, които са сами и се нуждаят от нашата подкрепа! Всеки се нуждае от малък жест на внимание, който да стопли сърцето му! Няма по-хубаво от това да направиш добро! Нека не се страхуваме да помагаме! Ако бъдем по-добри, светът около нас също ще бъде по-добър, по-щастлив и по-красив!“ – отправи призив към всички кметът на с. Крупник Иванка Чакалска.

 

При посещенията си, тя бе с предпазен шлем, ръкавици и се дезинфекцираше преди да се срещне с всеки един човек.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *