Кметове, горски и ветерани футболисти играха на футболните срещи за Честит празник Крупник

Кметове, горски и ветерани футболисти играха на футболните срещи за Честит празник Крупник

С приповдигнато настроение и спортменска игра преминаха традиционните футболни срещи в Крупник, играни вчера. Традицията е в Крупник – в последната събота на месец август, когато е младежкият събор, големият празник на селото, да бъде изиграна среща с препратка към близкото минало на миньорското дело. Тази година участие взеха 4 отбора: ветераните на Левски Крупник, Миньор Брежани, сборен тим от кметове и горски и отборът на Витоша Бистрица.

 

Събитието откри кметът на село Крупник – Иванка Чакалска, която поздрави всички присъстващи и благодари на участниците на футболните срещи. С едноминутно мълчание, те почетоха футболните ветерани, които не са сред нас. Гостите от Витоша Бистрица, в знак на благодарност, подариха екипи на домакинските отбори.

 

В първи мач, разбира се, едни срещу други се изправиха ветераните на Левски Крупник и Миньор Брежани, като завършиха с резултат 0:0. Във втория мач, в игра бяха отборът на кметове и горски и гостите от Витоша Бистрица. Кметове и горски надвиха момчетата на Витоша Бистрица и победиха с резултат 2:0, а голмайстор на мача бе Красимир Самарджийски. В последната среща играха Левски Крупник и Витоша Бистрица. Гостите надделяха и победиха домакините от Крупник с резултат 0:4.

 

Накрая и победители, и победени си стиснаха ръцете. Всички участници получиха медали, а гостите от Витоша Бистрица бяха наградени и с голяма купа.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *