Кирил Добрев: Знам много неща, някои могат да се кажат, други не

Кирил Добрев: Знам много неща, някои могат да се кажат, други не

Знам много неща, някои могат да се кажат, други не, това заяви в студиото на bTV зам.-председателят на БСП и претендент за лидерския пост Кирил Добрев. В отговор на обвиненията на Румен Овчаров, че чрез него Бойко Борисов и Делян Пеевски се опитват да овладеят БСП, Добрев коментира, че именно Овчаров и Корнелия Нинова са свързани с Пеевски.

„Румен Овчаров е един уволнен от Станишев министър заради съмнения за корупция. Заедно с него е уволнена Корнелия Нинова, заедно с тях е уволнен Делян Пеевски. Явно тези лица се събират заедно“, коментира Добрев. Той разказа, че познава Пеевски още от времето, когато последният е бил младежки лидер на НДСВ. „Последно съм се срещал с него за да

обсъждаме балотажи за местните избори“, каза зам.-председателят на БСП, като уточни, че става въпрос за Пазарджик и Благоевград.

Кирил Добрев разказа също, че е водил един телефонен разговор с Бойко Борисов за това, че кметовете на БСП не бива да бъдат ощетени, когато правителство раздава средства. Той добави също, че познава главният прокурор Иван Гешев, който го е разпитвал по повод инцидент. Добрев обаче подчерта, че Нинова и Гешев са работили заедно, като са били доста добри колеги.

Зам.-председателят на БСП каза също, че има дълбоко личен мотив за противопоставянето с Корнелия Нинова и че чувства предаден, но не уточни защо. „Това е като да ме питате за изневяра на жена ми“, коментира Добрев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *