Кирил Десподов стана за трети път общо и втори пореден Футболист на България

Кирил Десподов стана за трети път общо и втори пореден Футболист на България

Нападателят на Лудогорец и националния отбор на България бе големият победител в 62-рата анкета на спортните журналисти с 193 гласа.

„Благодаря на всички за тази награда, която печеля за втора поредна година. Казах вече, че тя ме мотивира много. Чест е съм в компанията на толкова добри футболисти в челната тройка“, каза Десподов при награждаването си, след като получи наградата от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

На второ място е халфът на Вердер Бремен Илия Груев, който получи 179 точки. От негово има наградата взе баща му Илия Груев, който извини отсъствието на сина си с неотложните му ангажименти към Вердер, с който той спечели мач в Бундеслигата. Груев-старши получи приза от вицепрезидента на БФС Емил Костадинов.

Трети остана халфът на ЦСКА Ивайло Чочев, който събра 109 точки от вота. „Благодаря на всички, които да гласували за мен, както и на отбора и съотборниците ми, без които нямаше да бъда това, което съм. Пожелавам на всички успешна година“, каза той на церемонията. Чочев взе наградата от ръцете на техническия директор на футболната централа Георги Иванов./bta.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *