„Като две капки вода“ за първи път без публика. Халваджиян: Да ги видя сега Зуека и Рачков

„Като две капки вода“ за първи път без публика. Халваджиян: Да ги видя сега Зуека и Рачков

Заради взетите мерки срещу резпространението на коронавируса за първи път в историята предаването „Като две капки вода“ ще е без публика в студиото. Това разкри продецунтът му Маги Халваджиян.

Преди минути той написа на стената си във фейсбук:

„За първи път в историята си Шоу номер едно ще е без публика в студиото! Хахаха! Искам да ги видя Зуека и Рачков! И специално ще се върна в журито за да го гледам това нещо от близо!:)))“

А ето и официалното изявление за „Като две капки вода“, публикувано на сайта gospodari.com:

„Скъпи приятели и фенове на „Като две капки вода“,

Във връзка с решение на Министерски съвет на Република България за преустановяване на всички масови мероприятия на закрито, ви информираме, че на 9 март, понеделник, предвиденият епизод на шоуто ще се реализира и излъчи без присъствие на публика в студиото, което е прецедент в дългогодишната телевизионна история на предаването.

Решението на Нова Броудкастинг Груп и изпълнителния продуцент Глобал Филмс е съобразено със заповед на Министерството на здравеопазването, за преустановяване на културните мероприятия на територията на всички области в страната, издадена след днешното извънредно заседание на Министерския съвет. Заповедта е в сила от днес и е приета като превантивна мярка срещу разпространението на грип, остри респираторни заболявания и възможни случаи на COVID-19.

Присъствието на публика при провеждането на изданията на осмия сезон на „Като две капки вода“, предвидени в програмната схема на NOVA през пролетния телевизионен сезон, отново ще бъде възобновено със следващо решение на съответните държавни органи и институции.

Предварително благодарим за разбирането и се надяваме на скорошни срещи в студиото на „Като две капки вода“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *