Като във филм на ужасите: Радомир в паника, вещица обикаля града по тъмна доба

Жена, преоблечена като монахиня стряска в тъмното деца и възрастни в Радомир, съобщи Za Pernik. За това споделят очевидци, които са имали нещастието да я срещнат. Жената се разхожда облечена в черно отгоре до долу, свети с фенерче, прави резки движения и се смее на висок глас като вещица.

Селина Димирова разказва две случки с „лудата жена“, за която се носи слух, че се облича в черно като монахиня и че гони деца и плаши хората: „Онзи ден докато си търсех ключовете пред нас я видях …освети пътя си с фенерче и светна след това и към себе си видях я …не беше много близо до мен ,но когато светеше явно ме видя…друг навън пред блок 10 в 121 и околните блокове НЯМАШЕ…тя забърза крачката….изкара ми буквално ангелите …нямах нищо в мен за самозащита,а ѝ като цяло да видиш някой такъв ненормалник пред вас баш е стресиращо….,а и където и другаде да е,но имам предвид,че съм си близо до вкъщи,а ето какви може да се случи и тук…

Днес преди 20 минути близо си отключвах тамън входа да си вляза и чух викове,този път беше по далеч от мен ,но като се обърнах я видях ,тя се тресеше цялата в едни храсти по-надолу от блока ми , след това чух смях…и то зловещ … тръгна да върви ,но аз влязох във входа , защото все пак когато чух виковете вече ключа ми беше в ключалката….добре,че бях бърза…Правете си сметка! Пазете децата си и пазете и себе си!!!“

След сигнали на граждани в полицията са предприели действия по установяване на самоличността на жената. Според хората тя е психично болна. Полицаите са заловили подозрителна жена, а граждани са ходили на разпознаване.

Оказало се обаче, че това не е въпросната психопатка, а съвсем друга жена, която е била освободена. Има предположения, че въпросната монахиня всъщност е мъж , който се преоблича като жена и се крие по храстите. Търсенето продължава.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *