Категорична подкрепа за председателя на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов изрази ръководството на Футболен клуб „Локомотив” Пловдив

Президентът на тима Христо Крушарски, почетният президент Христо Бонев – Зума, спортно-техническият директор Георги Иванов, административният директор Атанас Узунов и други представители на отбора посетиха днес по обед централния предизборен пункт на ГЕРБ в Пловдив. Там бяха още областният координатор на партията в града под тепетата и втори в листата инж. Иван Тотев, петият в листата Спас Гърневски, който е и бивш президент на „Локо”, кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„Нека да излезем на светло и да кажем 30 години някой дал ли е пари за спорт? Никой. Сега се дават пари за спорт. Държавата си разпределя благата правилно и е решила да направи  стадиони във втория по големина град в България, на двата най-големи отбора след ЦСКА и Левски. Заслужено е, че дойдоха парите тук“, заяви Христо Крушарски във връзка с отпуснатото държавно финансиране за стадионите на „Локомотив” и „Ботев”. Той допълни, че се работи по изграждането на базата в район „Тракия” и очаква наесен двата терена да са готови. Относно клубния стадион Крушарски подчерта, че финансирането е осигурено от една година, въпрос на техническо време е да стартира строителството.

„Щом идват пари – всичко става. През последните 4-5 години се направи много за футбола. Ще довършим не само стадиона, а и базата и след нас ще остане нещо и ще кажат: „Ето, тези направиха това благодарение на Бойко Борисов“ – допълни президентът на „Локомотив” Христо Крушарски.

„С присъствието им тук ние получаваме много мощна подкрепа от спортните деятели в „черно-бяло”. Това е голямо признание за работата, която свършихме до момента, най-вече в лицето на премиера Бойко Борисов. Тази подкрепа ни кара да бъдем горди и е много важна за нас. През следващите години предстои много работа, за да можем да довършим спортните проекти в Пловдив и в България“, каза Иван Тотев – втори в листата на ГЕРБ и СДС в Пловдив.

„Смятам, че това правителство направи много и трябва да има още един мандат и да продължи работата си“, заяви спортно-техническият директор на „черно-белите” Георги Иванов, а легендата на „Локо” Христо Бонев – Зума беше категоричен: „Не съм член на ГЕРБ, но докато Бойко Борисов се кандидатира, където и да се намирам, ще гласувам за него“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *