Караянчева: Мандатът ни бе труден, диалогът е винаги възможен

Караянчева: Мандатът ни бе труден, диалогът е винаги възможен

На всеки парламент рейтингът е нисък и това е нормално, защото всеки български гражданин симпатизира на различна партия. Това заяви председателят на НС Цвета Караянчева от ГЕРБ пред БНТ.

Според нея е имало основание за протестите, когато младите излезли на площадите, но след това те се отдръпнали. „Причината затова бе появата на старите парламентарни лъвове, които искат пак да влязат в НС. Искахме да говорим с тях, да чуем исканията им, а не само призивите за оставка, но те не успяха да излъчат представители, именно заради тези стари партийни лица“, категорична бе още тя.

„Това, което предлагаме е програма, базирана на ясни отчети на основата на тези последни 4 години. Хората трябва да гласуват за нас, защото те видяха, че при нас безработицата е ниска, че се залага на качеството на образованието, заплатите на учителите ще растат“, призова Караянчева.

По думите й опозицията в парламента е била изключително слаба, но не е имало провалено заседание.

Попитана дали е възможен диалог с другите партии, тя заяви, че това е възможно винаги. „Нека да видим как ще ни подредят гражданите“, каза председателят на НС.

Караянчева определи този им мандат като труден. Тя заяви, че в Кърджали е направено много – има построена индустриална зона, за която се чакат инвеститори, има санирани училища, а също така тя обеща, че ще има и околовръстен път.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *