Карадайъ : С Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ

„С Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ“. Това заяви след срещата си с президента Румен Радев лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

„Изложихме пред президента аргументите си за необходимост от редовен кабинет. В този кабинет има доста пропуски и нарушения. Нека да видим какво ще се предложи“, каза още той, цитиран от Novini.bg.

„Диалогът, компромисите, дебатите между партиите – какво ще произведат? В предизборната кампания заявихме, че непотърсена подкрепа от нас няма как да има“, посочи той.

„Взаимоотношенията са такива каквито са“, добави той.

По повод спора с президента относно двойното гражданство на икономическия министър Кирил Петков, Карадайъ каза следното: „Господин Радев може да е изнервен малко предвид политическата ситуация. разбираемо е. Може би урокът от 30 години Демократична България за правене на предизборна кампания с анти-ДПС риторики явно още не е научен. С анти-ДПС реторика и омраза нито една от кризите няма да бъде решена – нито социалната, здравната, финансовата политическата. Нещо повече. С Анти-ДПС реторика и омраза никой не може да прикрие своята политическа немощ“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *