Кампанията „Нека доброто продължи“ се провежда за 12-та година в община Сатовча

Благотворителната инициатива на  Общинска администрация – Сатовча  се организира в подкрепа на  деца сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст от общината.
За втора поредна година кампанията на Общинска администрация – Сатовча „Нека доброто продължи“ ще се проведе неприсъствено, поради епидемичната обстановка в страната. И тази година няма да се организират изработването на празнични артикули за благотворителната кауза и масови мероприятия, но всеки желаещ да бъде част от инициативата може да дари средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация – Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка:
Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012
Код на вид плащане: 445100
BIC: DEMIBGSF.
Според събраната сума са подпомагани и деца сираци, които не са абитуриенти, както и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст. Досега в годините, във всяка една кампанията, се подпомогат близо 120 деца.
„Да бъдем отново причината, да стоплим сърцата и дарим усмивка на семействата, имащи нужда от това. Нека бъдем заедно и в трудните моменти! Бъдете част от доброто! Бъдете благодетел! Включете се в инициативата!“, призовават от община Сатовча.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *