Какво съобщение търси ФБР в телефона на Алексей Петров

Какво съобщение търси ФБР в телефона на Алексей Петров

Две хипотези изложи Тихомир Безлов пред БНТ за завръщането на Васил Божков в България. Първата – за да подреди бизнеса му, защото от Дубай е проблемно да управлява толкова много различни компании.

„По-скоро имаше проблеми с активите си. Другата възможност е най-големият интерес – хазарта -той на практика отсъства от тази област в момента. С акцията срещу него може да му се показва, че се опитва да влезе в бизнеси, в които не би трябвало да има интерес, коментира Безлов.

По думите му трябва да се видят мотивите за тази неотложност.

„Забележете, че в разследването на това убийство, не е известно да е разпитван някой по високите етажи, някои негов приятел от детинство или бос от ъндърграунда. Разследващите пренебрегват факта, че Петров е участвал в сглобяването на коалицията, която ни управлява“, изрази мнение журналистката Анна Заркова, предаде Блиц.

„В много от големите си бизнеси, Алексей Петров не е участвал пряко. В ядрото на бизнеса му не виждаме нещо да се е разместило. Едно от обясненията, които се появи след смъртта му, е, че опита му да посредничи в политиката е факторът за убийството му, но нямаме никакви детайли по разследването“, акцентира Тихомир Безлов.

„Като журналист аз разсъждавам така: Според съобщеното досега, полицията е запецнала в отварянето на телефона на Алексей Петров.

Съобщава се, че тук не са могли да го отворят и затова са го пратили на ФБР, защото там ще намерят съобщението от убиеца „Аз идвам“.

Това е несериозно. Бих искала да посъветвам разследващите да потърсят информация не в телефона, а в списъка с политици и магистрати, които Петров поръча по времето на Петко Сертов, когато беше неформален ръководител на ДАНС“, завърши тя./Petel.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *