17 октомври, 2020

Pirin Press

Пиринският новинар

Истинско шоу за зрителите днес в Радомир

 Поводът е официалното откриване на спортната площадка в кв. “Пчелински”.

 

Точно в 10 часа сутринта започва освещаването на спортния обект, което ще бъде извършено от отец Александър, архиерейски наместник на Радомирската духовна околия.

 

Присъстващите зрители ще могат да се насладят на фолклорна програма, с участието на Пирина Христова и Виктор Джоргов.

 

Кулминацията на спортния празник безспорно ще бъде демонстративния мач между сборен отбор на Общинска администрация – Радомир и Общински съвет – Радомир, който ще премери сили срещу ветерани от квартал “Пчелински”. Началният час на дербито е 10:40 ч. В обединения състав на администрацията и местния парламент личат имената на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, общинските съветници Емил Колев, Антонио Антонов и Олег Цветанов, главният инженер на общината Олег Тодоров, както и на Тони Кирилов – директор на Център за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс.

 

“Надявам се колегите от администрацията и общинските съветници да покажат, че освен добри професионални качества в работата си, имат и подобаващи умения с топка в краката. Няма да се дадем лесно, сигурен съм, че ще се получи дерби и шоу за зрителите. Призовавам хората да дойдат и да се насладят на празника. Като отговорна местна власт, ние сме последователни в поетите си ангажименти към хората и продължаваме да утвърждаваме профила на Радомир като спортен град”, заяви по повод празника Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир.

 

Мачът ще е с особен заряд, предвид факта, че ветераните от квартал “Пчелински” се славят с добрите си футболни умения.

 

Програмата ще завърши с футболен мач между сборен детски отбор от град Радомир и детски отбор от кв. “Пчелински”.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *