Изложение на едрогабаритни строителни машини ще се състои в края на март в София

Изложение на едрогабаритни строителни машини ще се състои в края на март в София

Изложение на едрогабаритните строителни машини АТЕСТ Експо ще се състои от 29 март до 1 април в Интер експо център (ИЕЦ), съобщиха от ИЕЦ. На изложението за втора поредна година ще бъдат представени едра строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника и механизация от водещи компании, на площ, надхвърляща 6000 кв. метра.

На първото издание АТЕСТ Експо през 2022 г., в рамките на изложението, бе предоставена и възможност за бизнес срещи между представители на ръководни позиции от присъстващите компании. Доказателство за ефективността на формата, организиран от Асоциацията на търговците на едра строителна техника, бяха регистрираните сключени сделки за машини, надхвърлили 15 млн. лв.

През тази година организаторите на изложението си поставят целта то да се превърне в основен бизнес форум за сегмента на едрата строителна техника и механизация на Балканите и в Източна Европа. Успешната формула на паралелното протичане на АТЕСТ Експо с Архитектурно-строителната седмица ще бъде надградена с Green Energy – първото издание на изложението за енергийна ефективност, ВЕИ системи, възобновяема енергия, рециклиране и управление на отпадъците./bta.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *