Избраха Цветан Цветанов за председател на „Републиканци за България“

Членовете на новата партия „Републиканци за България“ избра своят председател – това е именно учредителят на проекта Цветан Цветанов.

По-рано днес официално партията бе учредена, а лидерът даде силна заявка за промени, искания за ефективно електронно гласуване, предсрочни избори и прозрачност при изразходването на бюджета, пише Novini.bg.

„За мен е чест, че ще работя с този екип. Ще седим заедно зад всеки проект и решение“, заяви след избора Цветанов.

„За съжаление, след днешния ден, в който се виждат толкова хора от страната и света, ще има опити за натиск от държавното управление над членовете ни. Скъпи приятели, ние трябва да сме единни и да защитаваме справедливостта. Има различни райони от по-големите градове. Има райони в които може да се злоупотреби с власт и да се окаже натиск на членовете на „Републиканци за България“. Ние ще бъдем с всеки един от вас и ще отстояваме трудните моменти“, каза още лидерът на новата партия.

„България трябва да стане привлекателно място за всички българи в чужбина. Ние ще покажем това“, категоричен бе Цветанов.

Членовете на „Републиканци за България“ има в над 75% от страната. Лидерът на партията даде заявка, че до месец и половина ще има 100% покритие на страната, и готовност за предстоящите избори:

„Нека „Републиканци за България“  бъде незаобиколимият фактор в българската политика, гарант за успеха на евро-атлантическия път“.

Цветан Цветанов обяви, че зам.-председател на „Републиканци за България“ ще е Павел Вълнев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *