Иван Рълев от Симитли спечели „Игри на волята“

Иван Рълев от Симитли спечели „Игри на волята“

Зъботехникът Иван Рълев спечели „Игри на волята“ 5, след като надделя във финалната битка срещу софтуерния инженер Момчил и милионера Мартин Елвиса.

Той поведе от самото начало, буквално прелиташе по трасето и след като доминираше тотално, не изпусна нито за миг водачеството.

Накрая Рълев извади първи скиптъра на шампиона и отключи с него моста, въпреки че се забави доста с пъзела, и това даде за известно време надежда на Момчил, който бе успял да стопи преднината му и също се бе захванал да подрежда парчетата.

В крайна сметка Момчил се класира на второ място, а Мартин – на трето.

За Рълев най-хубавия спомен ще остане стъпването му на свещената арена редом до неговия брат Николай, с който след това заедно са се били.

Момчил пък призна, че неговата приятелка Боряна го е вдъхновила, след като дойде да го види преди полуфинала.

За мен най-якия ми спомен е момента, в който на съвета дойде Боряна на живо. Не я бях виждал толкова време и в момента, в който я докоснах, усетих силата, която тя ми даде и енергията, която имах днес на арената, е от нея“, заяви Момчил в шоуто по Нова Тв.

А Мартин не скри, че най-силен се е почувствал, след като излязъл от чистилището.

По време на драматичната надпревара тримата ритнаха общо по 5 варела в ров с 30 килограма окови около вратовете си, и преминаха през обръчи над морето, мост, люлката на смъртта, летящи платформи и други препятствия.

Още в началото един от варелите се върна назад и се стовари върху главата на Мартин, който и без това играеше с една здрава ръка. Той обаче намери сили да продължи, но силите едва му стигаха и се налагаше да си почива, което му попречи да се конкурира с първите двама и остана далеч зад тях.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *