Иван Кадев – ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Иван Кадев – ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Скъпи деца и ученици, уважаеми учители и родители,
Приемете сърдечните ми поздрави по случай началото на учебната година!

Скъпи ученици, честит празник на знанието! Нека училищният звънец възвести началото на една успешна учебна година, която да ви донесе много нови знания и успехи. Независимо от трудностите и препятствията, бъдете любознателни, трудолюбиви и упорити. Трупайте знания, вслушвайте се, мислете, питайте и никога не спирайте да мечтаете и да вървите напред!

Мили първокласници, днес тръгвате по най-светлия път – този на знанието и науката. Вървете уверено по него със смели крачки и никога не се разколебавайте! Учете, мечтайте, играйте, дерзайте!

На най-малките от детските градини и подготвителните класове желая да намерят много нови приятели, да играят безгрижно и да учат с радост и интерес!
Уважаеми родители, подкрепяйте своите деца, покажете им, че винаги могат да разчитат на вас. Окуражавайте ги в трудните моменти. Помагайте на тях и на техните учители, защото целта на всички ни е обща – здрави, любознателни, образовани, възпитани и уверени в своите знания и възможности деца.

Снимка на Иван Кадев.

Уважаеми учители, училищата в община Банско винаги са били в центъра на общественото внимание и обект на особени грижи и отношение от страна на общинското ръководство. Това е така, защото имаме изострена чувствителност към образованието на децата ни и го определяме като една от най-големите обществени и човешки ценности, като наш дълг и отговорност.

Учебната 2020/2021 година ще бъде различна за всички. Освен големите, но обичайни предизвикателства, пред които винаги сте изправени в учебната и възпитателната работа, сега имате и нова отговорност, обусловена от кризата, обхванала целия свят. Уверен съм, че с общи усилия ще се справим и с това препятствие и ще опазим най-ценното ни богатство – децата.

Изказвам ви огромна благодарност за всеотдайния труд, търпение и любов, с които предавате знанията си на децата, подготвяте ги за живота, възпитавате ги да бъдат достойни граждани на България.

Желая на вас и на училищния персонал със здраве, сили и упоритост да преодолявате трудностите и да получите заслужено удовлетворение от добре свършената работа!

Пожелавам на всички ползотворна и пълноценна учебна година!

На добър час!

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *