Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

Загадъчен и мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

Луната е в знак Скорпион до 20:18ч

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

От 14:38ч до 20:18ч Луната излиза на празен ход. Неблагоприятно време за започване или купуване на нови и важни неща. След това Луната влиза в знак Стрелец.

Продължава 13 лунен ден до 19:32ч на 4 юни (от 18:16ч на 3 юни)

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. Като цяло към този лунен ден трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. В 13 лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако днес, изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Съдбата ни дава още един шанс да коригираме грешките, които сме направили в миналото, като ни дава възможност да „преживеем отново“ ситуацията. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас е заслужено.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този лунен ден опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Лош знак е да се появят болки в стомаха – те показват неправилността на вашите действия. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Следва 14 лунен ден от 19:32ч на 4 юни до 20:47ч на 5 юни

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *