Жрици на любовта заляха Пиринско с примамливи оферти

Жрици на любовта от Благоевград заливат интернет пространството през последните дни. Горещите мацки, буквално засипват с предложения за ласки мъжката половина, много от младите жени открито описват под обявите си в сайтовете подробно услугата, която предлагат, и срещу какво заплащане я извършват.

Така например в топ оферта на днешния ден в популярен еротичен национален сайт се превърна обява на дама от Благоевград, подписала се с името Малка Сладка. В офертата си 18-годишната русокоска описва себе си като изключително нежна и страстна, информира Пиринско.ком.

„Ако желаеш нещо истинско, обади ми се, аз съм тази, която ще те накара да се отпуснеш и да се насладиш на ласките ми. Ще си прекараме перфектно. Предлагам само стандартни услуги, от които няма да съжаляваш. Работя нонстоп, когато пожелаеш, само ми се обади“

Тя уточнява, че цената за половин час любовни ласки с нея е 80 лв., за два часа – 200 лв, за цяла вечер – 700 лв. Горещото маце примамва още мъжете със собствен терен за любов, както и с еротичен масаж.

25-годишна мома отново от Благоевград, в същия сайт за еротични предложения пък твърди, че не би извършвала каквато и да е сексуслуга за по-малко от 100 лв. на час.

„Ако искаш приятна компания аз съм твоето момиче, цена за час и вечер няма -обичам да се забавлявам и да посещавам дискотеки и ресторанти от теб разноските ми за верта. Обичам и на домашно да си пием и правим секс. От вас транспортните ми разходи, от мен секса Пътувам извън Бг”, пише Секси яко.

„Здраявйте господа!!! Поканетеме при вас да се забавляваме гарантирам ви ще останете доволни, стилна и много гласна на 100% реална и истинска очаквам само сериозни обаждания… Имам Терен!!!, това пък е изкушението на Палавата Сузи от Благоевград.

26-годишната дама е категорична, че срещу 700 лв. за цяла вечер би накарала всеки мъж да се чувства специален и истински желан.

Според преглежданията на обявите обаче, в хит на днешния ден се превръщаофертата на Мокрото коте, което разби мъжката фантазия с неприлични и нецензурни предложения от рода на АЗ СЪМ ТВОЯТА МАЛКА кучка, СКЪСАЙ МЕ или Мокро коте – дълбоко удоволствие! Яката тупалка разкрива, че подобно на колежките и от бранша, цените и за секс услуги са сходни с техните.

„Чаровна секси мръсница съм, предлагам ВИП компания на платежоспособни господа в град Благоевград и района около града (Банско и т.н.). Гарантирана коректност и дискретност!!! Цена за 1 час – 100 лв. стандарт. Цената за по-дълго време може да се договори… Снимките са лично мои, реални и уникални! Работя нонстоп само на хотел. Мога да се облека по желание на клиентите ми. Със скрити номера не си губя времето!

Тя уточнява, че е с руса коса и кафяви очи, не желае влюбвания от страна на партньорите, нито някой да й говори за любов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *