Жители на Първомайско: Партия ГЕРБ знае как да се справя в кризисни ситуации, затова отново ще й гласуваме доверие

Жители на Първомайско: Партия ГЕРБ знае как да се справя в кризисни ситуации, затова отново ще й гласуваме доверие

Кандидатите за народни представители за 17 МИР Димитър Янев, Николай Стаматов, Петя Шопова, Асен Кичуков, д-р Петя Маджарова, Тошко Делев и представителя на СДС в листата Йордан Кръстанов и областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев направиха посещение в Първомайско. Те проведоха срещи с жители на селата Караджалово и Виница и в град Първомай. Хората изразиха задоволство от присъствието на млади хора в листата и подчертаха, че ГЕРБ е партията, която знае как да се справя в кризисни ситуации, затова отново ще й гласуват доверие на предстоящите избори.
„Знам, че ще спечелим с вашата подкрепа, защото в листата ни има хора от всички общини в областта-знаещи и можещи, които ще защитават интересите на хората от малките населени места, коментира по време на срещите Георги Мараджиев. Той заяви своята убеденост, че както и досега партия ГЕРБ ще продължи да работи за солидарност и подкрепа на хората в нужда, както и за условия за добър живот във всяко населено място, независимо от големината му. Мараджиев подчерта, че няма как общините да се развиват без подкрепата на правителството и даде пример с отпуснатите от Министерски съвет в края на 2020 над 13 милиона за общините в област Пловдив, които ще отидат за инфраструктура и справяне с последици от бедствия и аварии.
„Аз съм земеделец, един от вас и добре познавам проблемите, с които се сблъсквате. За това ни се доверете, защото аз ще работя с цялото си сърце да защитя вашите интереси и за развитие на земеделието като цяло“, с тези думи се обърна към хората, дошли на срещите представителят на СДС Йордан Кръстанов. По думите му, за да се съхрани българското село трябва да бъдат насочени пари към малките населени места, а това е приоритет в управленската програма на ГЕРБ за следващия мандат. Той подчерта, че във връзка с подпомагането в сектор Земеделие за периода 2017-2021 субсидиите към земеделските производители общо за област Пловдив надхвърлят 790 млн. лева.
„ПП ГЕРБ е единствената партия без алтернатива. През годините на управление е показала, че може да осигури стабилност и да защитава националния интерес и интереса на българските граждани. За това единствения избор на 4-ти април е да изберем номер 28 в бюлетината“, призова кандидатът на община Първомай Асен Кичуков.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *