Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“, предупреди, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източникът на следващата голяма пандемия. Атос Саломе си спечели псевдонима, след като предсказа коронавируса, смъртта на кралица Елизабет II и други важни скорошни световни събития.

Сега той предупреждава, че изкуственият интелект може да причини повече вреда, отколкото полза. „Въпреки че изкуственият интелект може да помогне в различни аспекти на човешкия живот, той има и разрушителен потенциал. Бъдещите епидемии и пандемии може да не са природни явления, а по-скоро синтетични творения от лаборатории. Това сливане между биология и технология предполага сценарий, при който могат да бъдат разработени изкуствени вируси, независимо дали за лечение на съществуващи заболявания или, парадоксално, за създаване на нови заболявания“, казва той.

Саломе прогнозира, че 2024 г. ще видим „нова глава в човешката история“, въпреки че малко от неговите пророчества за тази година звучат положително. Относно Космоса Саломе твърди, че 2024-та ще бъде напълно „трансформираща“ година, през която хората най-накрая ще установят контакт с извънземни. Това обаче няма да прилича на филмите.

Той предвижда, че хората и извънземните ще комуникират чрез криптирани сигнали, разменящи се от мрежа от телескопи. Според Саломе „астероид, изобилстващ от ценни материали“, се движи към Земята и ще се приземи безопасно. Това събитие ще предизвика нова космическа надпревара.

Въпреки че Саломе предсказва третата световна война, той отбелязва, че заплахата не идва от конфликта в Украйна или Израел, а може да бъде предизвикана внезапно от събитие в Южнокитайско море или голяма кибератака.

Според екстрасенса 2024 г. може да донесе и глобална катастрофа, като природни бедствия почти ще опустошат планетата. Той предсказва три основни точки на бедствията – в Близкия изток и Африка – Южен Судан, Сомалия и Йемен.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *