28 февруари, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Д-р Емилова е категорична, че след лечебно гладуване имунната система на организма се засилва

Тя препоръчва 20-дневен режим на плодове, зеленчуци и чай с мед.

„Пациентите с COVID-19, които стигат до реанимация са с тежки придружаващи заболявания, а това накара хората да се замислят за здравето си.“

Това заяви в „Тази неделя“ по bTV специалистът по вътрешни болести, кардиология, ревматология и здравен мениджмънт – д-р Людмила Емилова,

По думите ѝ все повече хора са започнали да обръщат внимание на защитните функции на организма си. Тя допълни, че режимът при храненето може да излекува пациенти, страдащи от различни болести.

„Най-важното е да променим начина си на хранене. Да преминем предимно на растителни храни и силно да ограничим животинските. При пациентите с тежки заболявания – трябва напълно да спрат всички животински храни за известно време – мляко, сирене, кашкавал, яйца, месо, риба“, каза д-р Емилова.

Според нея чрез лечебно гладуване може да изчистим организма си от токсините. Тя препоръчва 20-дневен режим на плодове, зеленчуци и чай с мед. Д-р Емилова допълни, че след подобна хранителна програма не само се свалят килограми, но и подмладяват клетките си.

Д-р Емилова беше категорична, че след лечебно гладуване имунната система на организма се засилва и хората рядко боледуват. Тя заяви, че не би се ваксинирала, защото вярва, че заради начина си на живот не би се разболяла от COVID-19.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *