Д-р Даниела Дариткова: Над 10 милиона лева са инвестициите в Широка лъка

Д-р Даниела Дариткова: Над 10 милиона лева са инвестициите в Широка лъка

Над 10 милиона лева са инвестициите в инфраструктура в Широка лъка през последните години. Поетите пред местните жители ангажименти са изпълнени. Именно това е нужно, за да имаш очи да застанеш пред хората и да поискаш отново подкрепата им. Това заяви пред жители на Широка лъка д-р Даниела Дариткова, водач в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.

Тя допълни, че е обезпечена финансово реставрацията на старото килийно училище „Св. Пантелеймон“ и работата е на финален етап. Рехабилитиран е целият път, който минава през селото, а с допълнително осигурени от правителството средства се асфалтира малкият площад, както и отсечката от моста за Гела до Музикалното училище.

Д-р Даритков представи листата на ГЕРБ-СДС, като в срещата участваха Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.

Според Славов кандидатите за народни представители се явяват като много сплотен и силен екип.

„Широка лъка е блестящ пример за добрата работа и сплотеността на екипа ни. Имаме успешен кмет на населеното място, който вие подкрепяте. Изключително енергичен, поставящ проблемите пред нас, търсещи заедно решения. Тази добра комуникация доведе до резултатите в селото. С особен сантимент правим това, тъй като Широка лъка е едно от знаковите села в Родопите, където се цени българщината, където патриотизмът е на най-високо ниво и се предава от поколение на поколение. Не е маловажно, че това е част от нашата политика“, посочи вторият в листата.

По думите му, ако в предишни кампании е имало скептицизъм и недоверие към поеманите обещания, сега се усеща спокойствие у хората, че щом кандидатите на ГЕРБ-СДС дадат дума за нещо, то ще бъде изпълнено.

„Съветвам ви подробно да се запознаете с нашата програма – изключително добре структурирана както в национален план, така за Смолянска област. Всяко нещо, което сме заложили, е добре преценено. Знаем колко е важно за региона и как ще допринесе за просперитета му“, допълни Славов.

Кметът на Широка лъка Васил Седянков подчерта, че всичко, което кандидатите на ГЕРБ са обещали в миналата кампания, е изпълнено. „Аз винаги съм казвал, че Широка лъка е посолството, външното министерство на Родопите. В ситуация на пандемия от януари насам имаме 14 нови работни места, като 10 са в цеха, който е открит за ел. контакти. Четири  са в училището и двата центъра. Възхищавам се на чисто човешкото отношение на д-р Дариткова, на д-р Събев, на Недялко Славов, на Денислав Костов, на Мария Семерджиева, на Катя Гаджева. Този екип няма нещо, което да го спре“, допълни Седянков.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *