Дрога четирима са задържани в Пиринско

Дрога четирима са задържани в Пиринско

В следобедните часове на 16.03.2023 г. в района на паркинг на магазин от голяма търговска верига в гр. Разлог, от полицейски служители на РУ-Разлог е проверен лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от града. В хода на проверката са открити три полиетиленови топчета, съдържащи около 2,50 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.
На 16.03.2023 г., от полицейски служители на РУ-Петрич е проверено жилище в гр. Петрич, обитавано от 46-годишен петричанин. В едно от помещенията в апартамента е намерено и иззето около 0,15 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
При извършена, около 17:10 часа на 16.03.2023 г. ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич, проверка на лек автомобил „Опел Корса“, от полицейските служители е установено, че 18-годишният водач на автомобила от гр. Петрич шофира след употреба на наркотик. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е образувано досъдебно производство.
От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е задържан 25-годишен от с. Скребатно. Около 15:15 часа на 16.03.2023 г. на ул. „Панаирска ливада“ в гр. Гоце Делчев, управляваният от него лек автомобил „Киа Спортидж“ е спрян за проверка и с техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.
loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *