ДПС осъди вандализма на протеста срещу централата на партията

ДПС осъди вандализма на протеста срещу централата на партията

Нереалиризирани политици или кандидатполитици се опитват да използват ДПС като трамплин, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в изявление по повод вандализма на протеста спрямо централата на партията и поругаването на националните символи – знамето и герба, пише dariknews.bg.

Десетки декларации са затрупали централата на ДПС веднага, след като организаторите на протеста срещу правителството решиха, че могат да го насочат срещу опозиционната ДПС, разкри той. И обяви, че вълната на възмущение на структурите и на фактори от чужбина са провокирали движението да направи днешната декларация след заседание на ЦОБ и ПГ на ДПС.

Трудно е да се приеме за нормална ситуация, при която протестиращи си позволяват да пренебргват национални символи като герба и трибагреника. Тези процеси показват липса на перспектива и идеи у организаторите на протеста, заключи Мустафа Карадайъ.

„Нереалиризирани политици или кандидатполитици се опитват да използват ДПС като трамплин. С анти ДПС реторика идват на власт и се опитват да станат център на медийния интерес“, констатира Карадайъ по адрес на вдъхновителите и организаторите на акцията.

Нашите структури остро осъждат този вандализъм, който няма място в България по време на мирен протест.

ДПС предупреди преди 11 г. – най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 г. ДПС последователно иска оставката на това правителство. Организаторите на протеста, които довчера бяха партньори и клакьори на ГЕРБ, днес се сетиха – протест пред ДПС, продължи той.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *