ДПС обяви кандидат-депутатската листа в Пиринско

ДПС обяви кандидат-депутатската листа в Пиринско

На първите места в листата за кандидат-депутати за изборите за Народно събрание на 4-ти април са двама заместник –председатели на ДПС. Първи е депутатът и зам.-председател на партията Халил Летифов от Казанлък. Той получи номинации от всички общински структури в Пиринско. Втори е дългогодишният депутат Йордан Цонев.

3dca35750102028f8aa601ce1cd48324

Трети е досегашният народен представител от Сатовча – Елхан Кълков.

Четвърти е областният младежки председател Ибраим Зайденов. На пето място е Джелил Бошнак, заместник областен председател на партията в Пиринския край.

На шесто място е доктор Здравко Дренчев от сатовчанското село Боголин, който е детски ортопед в столичната клиника „Пирогов”.

Седми е Осман Мисирков от гърменското село Дебрен, който е агроном по професия.

Осмото място е за младежкият общински председател в Якоруда – Сейфедин Джурин, девета е Фатима Йълдъз, председател на женското дружество в община Белица, а на десето място е общинският съветник и бизнесмен от Благоевград – Ивайло Червилов.

Младежкият общински председател на партията в Гърмен – Ахмед Гогунч от село Рибново, е на 11-о място.

След него е Юсми Имамов от сатовчанското село Кочан.

На 13-о място е юристът от хаджидимовското село Беслен – Светослав Чавдаров, следващият в листата е Мартин Къписъзки от младежката организация на Белица.

На 15-о място е Саид Иброш от село Брезница, който е зам.-кмет на община Гоце Делчев.

Последните две места в листата са за Зелиха Караахасан от Якоруда и за Асан Топов от село Вълкосел, който е младежки председател на партията там.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *