ДПС избира онлайн свой председател

ДПС избира онлайн свой председател

Близо 900 делегати ще участват в десетата Национална конференция на ДПС на 12 декември. Фаворит за поста остава председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Това коментира в интервю за БТА Халил Летифов, заместник-председател на ПГ на ДПС.

ДПС избира лидер на партията онлайн на 12 декември - България | Vesti.bg

 

Предстоящият форум бе отлаган два пъти през годината заради пандемията от Covid-19 и наложените забрани и правила за физическо дистанциране. Логото на юбилейния форум е „Свобода, единство, заедност“.

Летифов е категоричен, че партията е консолидирана, особено след проведените областни конференции на движението. „Всички членове и симпатизанти са консолидирани и приемат г-н Карадайъ като ревностен защитник на каузата на ДПС и борец за права и свободи“, каза Летифов.

Очаква се акцентите, свързани с актуалната политическа обстановка и равносметката за 2020 г. да бъдат поставени в доклада на председателя Карадайъ.

Официалната част, включително доклада на председателя, ще е публична и достъпна от целия свят, не само от членовете на ДПС, делегатите и гостите. Технологиите дават възможност да има наистина една голяма представителност и достъпност, коментира Летифов.

Десетата Национална конференция на ДПС ще започне в 11.00 часа и ще се излъчва на официалната фейсбук страница на движението.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *