„Дни на Еразъм“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Отдел „Международни образователни програми и сътрудничество“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ организира събития, свързани с промотирането на програма „Еразъм+“ сред академичната общност на университета. Събитията са в рамките на световната инициатива „Дни на Еразъм“ (ERASMUS DAYS 2020).

На 15 октомври 2020 г. от 10:00 ч. в зала 115 (Учебен корпус № 1) чрез презентация ще бъдат представени възможностите за обучение, работа и практика в чужбина, които предоставя програма „Еразъм+“ на студентите и докторантите на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

В същия ден от 11:00 ч. във фоайето на Учебен корпус № 1 ще се състои и фотоизложба, озаглавена „Il nostro bel viaggio – Нашето красиво пътуване“ с автор Василена Димитрова, студент от Факултета по изкуствата, бивш Еразъм студент в Университета за чужденци в Перуджа.

         На 16 октомври 2020 г. от 10:00 ч. в зала 114 ще бъдат презентирани възможностите за преподаване и обучение, които програма „Еразъм+“ предлага на преподавателите на ЮЗУ „Неофит Рилски“, а в 13:30 ч. ще се проведе информационна среща със служителите на университета.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *