Диета с червено вино и шоколад взриви света

Интересната сиртуинова диета е една от най-новите, но бързо стана любима за много от популярните личности по света. Тя е известна с това, че позволява консумация на червено вино и шоколад. Именно с тази диета певицата Адел стопи цели 40 кг.

Тя е разработена от двама диетолози на знаменитости, работещи за частна фитнес зала във Великобритания. Те рекламират диетата като революционен нов хранителен план, който работи, като задейства вашия „слаб ген“ и подобрява метаболизма.

Тази диета се основава на изследвания върху протеин сиртуини, група от седем протеина, открити в организма, за които е доказано, че регулират различни функции, включително метаболизма, възпалението и продължителността на живота.

Първата фаза продължава 7 дни и включва ограничаване на калориите и много зелен сок. Той е предназначен да ускори загубата на тегло и се твърди, че ви помага да загубите 3,2 кг за 7 дни. През първите 3 дни от първа фаза приемът на калории е ограничен до 1000. Пиете три зелени сока на ден плюс едно нормално хранене. Примерите за хранене включват тофу, омлет с млечни продукти или запържени скариди с юфка от елда.

На 4-7-ия ден от първа фаза приемът на калории се увеличава до 1500. Това включва два зелени сока на ден и още две ястия, богати на сиртуин. Фаза втора продължава 2 седмици. По време на тази фаза „поддръжка“ трябва да продължите да отслабвате постоянно.

Няма конкретно ограничение на калориите за тази фаза. Вместо това ядете три пъти само храни, съдържащи сиртуин, и един зелен сок на ден. Зеленият сок се приготвя от 75 грама къдраво зеле, 30 грама рукола, 5 грама магданоз, 2 пръчки целина, 1 см джинджифил, половин зелена ябълка, половин лимон, половин чаена лъжичка зелен чай.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *