Делян Пеевски с дарение към болницата в Кюстендил

Делян Пеевски с дарение към болницата в Кюстендил

И днес продължават многобройните дарения от най-големия дарител за здраве у нас народният представител от ДПС Делян Пеевски.

Кметът на община Белица г-н Радослав Ревански, който е координатор на даренията на г-н Пеевски и г-н  Халил Летифов, в присъствието с областния координатор на ДПС в Кюстендил Емил Венев доставиха десеки защитни облекла от най-висок клас, очила, маски и шлемове, както и парична сума от 5 хил. лева на болницата в Кюстендил.

„Г-н Пеевски ни изпрати, за да дарим от негово име предпазните средства за медиците от първа линия и заболелите. Организацията е направена преди дни, но поради многобройните дарения фабриките не смогват да произвеждат, но днес сме тук и се надяваме тези предпазни средства да помогнат и няма повече заразени медици и граждани”, каза за ПиринПресс г-н Радослав Ревански.

„Благодаря от името на болницата. Дарението идва навреме и на място, защото Кюстендил е едно от огнищата на заразата“, каза Директорът на болницата  д-р Величков.

Зам. кмета на община Кюстендил Светослав Василев благодари на свой ред от името на всички жители на общината на г-н Пеевски за благородния жест.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *