Два семинара по трансграничен проект организират в Гоце Делчев

Два семинара за дискусия на „Стратегия за адаптация на сектора на здравеопазването към климатичните промени“ предстоят в Гоце Делчев.

Събитията се изпълняват по проект „Климатизиращи се здравни институции“, договор за безвъзмездна финансова помощ РД-02-29-154 от 12.07.2019 г. , финансиран от ИНТЕРРЕГ-ИПП трансгранична програма „България – Македония“ CCI2014TC16I5CB006.

Първият дискусионен семинар започва от 11:00 часа на 28 септември (понеделник) 2020 г., в зала за събития на Ловно-рибарско дружество „Сокол“, ул. Ал. Стамболийски 13 в гр. Гоце Делчев . Семинарът е предназначен за представители на местните власти.

Вторият дискусионен семинар е от 13:00 часа на същия ден –  28 септември 2020 г., в зала за събития на Ловно-рибарско дружество „Сокол“, ул. Ал. Стамболийски 13 в гр. Гоце Делчев. Семинарът е предназначен за представители на здравния сектор.

След приветствено слово от зам.-кмета на община Гоце Делчев г-н Валери Сарандев,  ще бъде представен работен вариант на „Стратегия за адаптация на сектора на здравеопазването към климатичните промени“.

Презентация на проекта ще представи  Стефан Савов, Сдружение „Експертен пул – България“ гр. София във всеки от семинарите.

Участниците в двата семинара могат да се включат в последвалата дискусия на работния вариант на проекта.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *