Два автомобила горяха в Пазарджик

Два автомобила горяха в Пазарджик

Два автомобила изгоряха на централния булевард “ България“ в Пазарджик, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Около 3.30ч. тази нощ в противопожарната служба в града е получен сигнал за пламнал автомобил БМВ, паркиран на централния булевард. Пристигналият на място противопожарен екип установил, че освен БМВ-то гори и паркирания до него “ Опел“. Двата автомобила са изгасени, но по тях са нанесени непоправими щети, уточни Мирослав Стоянов.

При направения оглед е установено, че огънят е тръгнал от БМВ-то, което по всяка вероятност е запалено умишлено. Колата е собственост на строителен работник от града, който е заявил пред разследващите, че няма представа защо и от кой е подпалена колата му. Опелът, който се ползва от местен футболист, се е самозапалил от горящото БМВ.

Освен този случай огнеборци са гасили пожари в частен имот в ракитовския град Костандово и къща в пазарджишкото село Росен. В Костандово огънят тръгнал от подпалени сухи треви и се прехвърлил върху лятна кухня, полуремарке и домашно имущество. В Росен щети са нанесени на пламналата къща на местен жител.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *