Двама кандидати за старши експерт по физическо в РУО – Благоевград

Двама кандидати за старши експерт по физическо в РУО – Благоевград

Двама кандидати се конкурират за старши експерт по физическо възпитание и спорт в отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“ в Регионално управление на образованието – Благоевград. Конкурсът за длъжността е обявен от министъра на образованието, като сред изискванията са най-малко една година стаж като учител по ФВС или минимален ранг V младши, висше образование: „Педагогически науки”, професионална квалификация „Учител по физическо възпитание”, кинезитерапевт, треньор по вид спорт.

След изтичане на срока за подаване на документи до участие в конкурса са допуснати Пепа Николова, която е дългогодишен учител по ФВС в Професионалната гимназия по икономика, и Николай Калоянов, за когото е известно само, че е от Благоевград, но няма данни в момента да е действащ преподавател.

Припомняме, че мястото бе овакантено с напускането на предишния експерт Борислав Иванов, който от тази учебна година е директор на санданското ІV ОУ, след като спечели конкурса за поста.

Посочените двама кандидати трябва да се явят на тест на 23.02.2021 година от 10.00 ч. в сградата на Министерството на образованието и науката. Интервюто с двамата ще се проведе в същия ден.

 

Struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *