Даниела Савеклиева е новият общински лидер на ГЕРБ

Даниела Савеклиева е новият общински лидер на ГЕРБ

Даниела Савеклиева бе избрана за нов общински лидер на ПП ГЕРБ – Благоевград, след като от мястото бе свалена бившата шефка на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова.

Димитрова пък ще бъде координатор на Жени ГЕРБ – Благоевград, стана ясно след днешното заседание на областния съвет на ГЕРБ.

Друга любопитна новина е, че Даниела Савеклиева ще бъде и кандидат за депутат на предсрочните парламентарни избори, като ще заеме второ място, след водача на 1-ви МИР.

Рокадата в общинската структура на ГЕРБ идва в точния момент, коментират членове и симпатизанти на партията.

Даниела Савеклиева е човек с опит в политиката, който се е доказал като добър лидер, тъй като тя бе и областен координатор на ГЕРБ в Пиринско.

Освен това вече е била депутат в три народни събрания, като в едно от тях е зам.-председател.

Управленският ѝ опит не спира дотук. В периода 2011 – 2013 година тя е председател на Общински съвет – Благоевград.

Даниела Савеклиева е родена е на 29 ноември 1974 година в Благоевград. Има магистратура по счетоводство и контрол от Югозападния университет.

В ГЕРБ – Благоевград се надяват и вярват, че като общински ръководител, Даниела Савеклиева ще се справи чудесно, ще обедини членовете на партията и ще донесе нови успехи на структурата.

Залагат и големи надежди, че тя ще намери място в следващия парламент, защото вече е доказала, че знае и може да защитава интересите на Благоевград и региона!/e-79.com

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *