Грък в „Пирин“ предпочете изолацията в Благоевград

Грък в „Пирин“ предпочете изолацията в Благоевград

Гръцкият защитник на орлетата Христос Контохристос предпочете изолацията в Благоевград, на 200 км от дома си в южната ни съседка, пише в. Струма.

На снимка в социалните мрежи се вижда как елинът релаксира на терасата в жилището, което обитава в областния център на Пиринско. Ръководството на клуба предостави възможност за избор на легионерите от чужбина дали да се приберат по родните си места, докато трае безвремието във футбола. От това се възползваха двамата Антонио – Глоар и Била. Първоначално се смяташе, че френският тандем в зелено-бяло е отлетял за вкъщи на своя глава, преди от „Дъбравска“ 1 да уточнят, че е станало с разрешението на клуба. Броени дни преди обявяването на извънредното положение заради коронавируса Контохристос се изяви и в другия си любим спорт билярда. 29-годишният бранител спечели с 5 от 5 победи третия ранкинг турнир на 8-ма топка на най-добрите щеки в Петрич.

Междувременно силният човек в „Пирин“ Ива Дацева-Уорън призна за интерес към „трите коня“ на благоевградския футбол Светослав Дяков-Николай Бодуров-Станислав Манолев. „Разбира се, че имаме интерес към тези момчета. Всеки отбор би искал да има футболисти като тях в редиците си и ние не правим изключение. Още повече, че са наши юноши и имат опита и класата да помогнат много на отбора. Ако пожелаят, бихме ги включили в нашия проект за трайното завръщане на „Пирин“ там, където му е мястото – в елита на България“, коментира шефката на орлетата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *