Гоце Делчев приема първа международна проява по художествена гимнастика

Гоце Делчев приема първа международна проява по художествена гимнастика

На 18-19.03 2023г. в зала Арена Неврокоп гр. Гоце Делчев, ще се проведе Международен и Национален турнир “ЦВЕТОВЕТЕ НА ПИРИН и Купа Гоце Делчев”.

Спортното събитие се организира от Клуб по художествена гимнастика „Пирин ЕМ“ в град Гоце Делчев, с подкрепата на община Гоце Делчев. Международният турнир е под егидата на Българската федерация по художествена гимнастика.

Веднага след пристигането на депешата от централата бяха разпратени покани до тимове от България, Гърция, Сърбия, Австрия, Италия и Англия.

„Всички обичат фолклора, пролетта и красивите цветове, които ни носи тя. Затова имаме желанието точно тези дни да бъде проведено състезанието, което ще се нарича „Цветовете на Пирин“, споделят от местния КХГ „Пирин ЕМ“.

„За нас е изключително вълнуващо да организираме такова събитие и се стараем, както винаги да сме максималисти. Очакванията към нашите гимнастички като домакини са големи. Вярваме, че ще успеят да се справят с тази нелека задача. Благодаря на всички, които прегърнаха идеята и решиха да бъдат наши спонсори начело с Община Гоце Делчев, без чиято подкрепа нещата едва ли ще могат да се случат. Очакваме да намерим и още съмишленици, всеки е добре дошъл да помогне“, коментира Мария Джингарева. Върху нея и другата треньорка на „Пирин ЕМ“ Габриела Шопова ляга основната тежест по провеждането на събитието.

Първият Национален и Международен турнир по художествена гимнастика „Цветовете на Пирин” и “Купа Гоце Делчев“ ще се проведе на 18 – 19.03. 2023 г. в Спортна зала „Арена Неврокоп“ град Гоце Делчев.

За състезателите, класирани в призовата тройка са подготвени медали и грамоти. От 1-во до 8-мо място в многобоя състезателките получават грамоти, а от 1-во до 3-то място купи и медали. За всички участници в турнира ще има и подаръци от организаторите. Класирането ще бъде държавно и международно за всяка възраст и уред поотделно. Главен съдия на турнира ще е Валя Маркова, а главен секретар на турнира – Ели Докузанова

За повече информация и контакти: Телефон: 0896665996-Габриела Шопова -председател и треньор на КХГ“ Пирин Ем”

329300923 1226215458333289 2757136202663839001 n

 

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *