Готови сме да работим за пълен рестарт на образователната ни система на всички нива

Готови сме да работим за пълен рестарт на образователната ни система на всички нива

Трети в листата с кандидат-народни представители на ПП „Републиканци за България“ във Варна е Панайот Кискинов. Той е семеен с две деца. Завършил Юридическия факултет на ВСУ със специалност „Национална сигурност“. Експерт в сферата на маркетинга и търговията с редица професионални сертификати. Работи в международна компания като търговски директор. Консултант на български и чуждестранни компании, свързани със създаването и развитието на търговски структури и пазари.

„Както е известно, гръбнакът на едно общество се крепи на няколко опорни точки, за това ние от Републиканци за България сме готови да работим за пълен рестарт на образователната ни система на всички нива.

Предлагаме задължително средно образование на всички български граждани. Увеличаване на средствата за образование, като абсолютен приоритет трябва да бъде инвестицията в хора и тяхното професионално обучение.

Ще работим за незабавни реформи в сектор здравеопазване. Приоритет ще ни бъде премахване на монопола от здравната каса, равен достъп до качествено здравеопазване на хора с ниски доходи жители на малки отдалечени населени места, хора страдащи от хронични заболявания, както и хора от различни етнически групи.

Ще работим за облекчаване на малкия и средния бизнес в страната ни и премахването на репресия от всякакъв тип спрямо него.

Ще работим за правилното разпределяне на средствата от еврофондове.

За развитието на област Варна, като част от Черноморски район, предлагаме развитието на целогодишен туризъм и превръщането ни в атрактивна туристическа дестинация, като се стимулира оздравителния, спортния, културно-историческия, опознавателния и конгресния туризъм.

Предлагаме едногодишна данъчна ваканция за хотелиери, ресторантьори и туристически агенции. Държавата да гарантира безлихвен кредит за собствениците на такъв тип бизнес“, очерта част от приоритетите в предизборната програма на Републиканци за Бълагрия Панайот Кискинов.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *