Горски стражар и нарушител се биха в Дупница

Горски стражар и нарушител се биха в Дупница

Горски стражар и нарушител се сбиха в Дупница. По думите на съпругата на пострадалия Константин Станчев – Десислава, горският стражар Красимир Сулев е пребил съпруга й.
Жената разказва, че горският е пребил мъжа й на улицата пред очите на дъщеря им. Константин Станчев е настанен в неврологично отделение на частната болница в Дупница, в тежко състояние.

По думите на Десислава, причината за разпрата между двамата е, че преди 1 седмица 18-годишен младеж Марио е бил хванат с контрабандни дърва. Той е карал джипа на съпруга й. Горският служител е поискал от Константин Станчев ключовете от джипа му и талона, но той е отказал да ги даде и се сбили.

Горският Красимир Сулев е бил задържан за 24 часа. Тази сутрин го пуснали от ареста. Веднага след като излязъл, той е потърсил лекарска помощ и също е настанен в частната болница в Дупница.

Приятели на Сулев разказаха, че Станчев е искал да му вземе пистолета и затова се сбили.

Срещу Сулев е образувано досъдебно производство.

Друг подобен инцидент е регистриран вчера в Дупница:

38-годишен дупничанин е задържан вчера с полицейска заповед за нанесен побой на свой познат. Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в Дупница в 17.10 ч. 51-годишният е настанен в дупнишка болница с наранявания в областта на главата. Без опасност за живота е.

По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница. Уведомен е дежурен прокурор.

pirinsko.com

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *